Wednesday, May 25, 2011

Siste kveld på unghundkurs

Da var siste kveld på unghundkurset over. Litt trist egentlig, for vi har hatt stort utbytte av å trene med tilbakemeldinger fra disse to flinke instruktørene Hanne og Stian :) Føler virkelig at jeg har lært masse nytt og at Safira også har hatt ei positiv utvikling. Ikke minst det å trene sammen med andre hunder og førere gir utfordringer som man ikke kan trene på alene hjemme. Men vi har jo heldigvis enda litt igjen på ABC-kurset :)

Safira er blitt noe bedre etter operasjonen. Er ikke lengre så sytete og "lat". Fungerer ganske bra når vi kommer oss ut av huset og bort fra sykesenga :) Var på en god tur i skogen tidlig på dagen. Det er så godt å få utfolde seg uten å tenke på bånd eller andre begrensninger. Belønner fremdeles ganske mye både med godbiter og leke underveis for å stimulere Safira´s ønske om å holde seg nær meg. Det fungerer veldig bra, og hun har til dags dato ikke bevegd seg lengre bort enn at både hun og jeg har god kontakt med hverandre.

Er i en prosess med å legge opp plan for sommerens treningsaktiviteter. Skal sette opp noen konkrete mål som vi satser på å nå. Da er det straks enklere å sette sammen en fremdriftsplan og samtidig evaluere det vi holder på med. Er avhengig av å visualisere og skriftliggjøre for å bedre se fremgang eller hva vi kunne gjort anderledes. Kanskje det blir en jobb for morgendagen, da det er bebudet både lave temperaturer og sludd ute... Uansett avsluttes dagens aktiviteter nå :)

No comments:

Post a Comment