Monday, May 30, 2011

Ikke morsomt med veterinærbesøk i dag

Da har vi på nytt vært hos veterinær. I dag har vi tatt stingene etter operasjonen. Var faktisk ikke så gøy der inne i dag, og det smakte ikke med godbiter engang... Kanskje operasjonen var en litt skremmende opplevelse? Ja ja, det må nu gjøres uansett. Skal ta oss en tur innover en dag å bare "kose" oss på venterommet for så å reise hjem igjen, så kanskje det blir midre skummelt.

Så har vi vært på ABC-kurs igjen i dag :) Ikke helt samarbeidsvillig i alle øvelsene, men jeg kom etter hvert på at andre i huset hadde trent ganske mange "sitt bamse" fem minutter før vi dro... Ho tilbydde mange flotte "sitt bamse" og andre kunster i steden for ligg på avstand :) Det e pia si som vet å markedsføre seg selv ;) Men Safira var veldig flink til å holde apport i bevegelse :) Neste og siste kurskveld er det eksamen! Da må vi bli litt mer sikker på grunnferdighetene slik at vi ikke stryker eller må gå opp på nytt. Huff og huff ;)

Er litt morsomt å oppleve Safira når det oppstår uventede situasjoner eller uvante lyder. Hun er dønn stabil og bryr seg ikke med at det kommer helikopter flappende rett over hodene på oss. Godt med en trygg hund som heller ønsker å undersøke nærmere enn å trekke seg tilbake. Tror jeg kan telle på én hånd siden hun kom til oss de gangene hun har uttrykt usikkerhet overfor folk eller ting i miljøet.

I morgen blir det langtur i bil, så vi får stå tidlig opp og ta oss en god luftetur. Og kanskje blir det tid til en bitte liten økt for å trene hjernecellene litt også :)

No comments:

Post a Comment